Wilt u optimaal gebruik maken van onze diensten download dan hieronder onze mobiele app.

Nu niet, ga naar de website.
Waar kan ik zwemmen?
zwangerschapszwemmen

Zwangerschapszwemmen

Eigenlijk wil je al als je zwanger bent genieten van elk bijzonder moment van jouw (ongeboren) baby. Wanneer je buik in omvang begint toe te nemen zijn veel bewegingen vaak wat minder prettig. In het water kun je echter vrijwel alle bewegingen probleemloos maken. Dit heeft alles te maken met de opwaartse kracht van het water. Je voelt je bijna gewichtloos. Bovendien heeft het warme water een gunstige invloed op de bloedcirculatie. Zwangerschapszwemmen heeft een heerlijke ontspannende uitwerking op jouw lichaam!

Zwangerschapszwemmen vindt plaats in groepsverband. Tijdens de les wissel je conditionele en spierversterkende oefeningen af met ontspannings- en ademhalingsoefeningen. Al deze oefeningen voer je op eigen tempo en niveau uit. Omdat Zwangerschapszwemmen in groepsverband plaatsvindt kun je daarnaast ervaringen uitwisselen met elkaar.

Zodra je weet dat je zwanger bent, kan je deelnemen aan de zwangerschapslessen. Je hoeft je niet in te schrijven en bent vrij om te komen wanneer het jou uitkomt.