Wilt u optimaal gebruik maken van onze diensten download dan hieronder onze mobiele app.

Nu niet, ga naar de website.
Waar kan ik zwemmen?

Zwembad Pernis

UPDATE

Goed nieuws! We zijn weer open.
We zijn blij dat we samen met Burgemeester Aboutaleb en Wethouder Sven de Langen hebben kunnen besluiten om vanwege het extreem warme weer en het feit dat veel mensen vanwege corona vakantie in eigen land vieren, ons zwembad weer open kan gaan.

Laten we er met zijn allen voor zorgen dat het illegaal zwemmen ’s nachts stopt. Er blijft namelijk gelden dat wanneer er weer een insluiping is, het zwembad voor de rest van het seizoen dicht gaat. We hebben de afgelopen jaren in ieder geval gezorgd voor hoger en beter hekwerk en een camerasysteem dat in verbinding staat met de politie. Er komen ook nog extra borden waarop we duidelijk maken wat de consequenties zijn bij een volgende insluiping.

Wij vinden het bad net zo belangrijk als de gebruikers. We hebben niet voor niets geïnvesteerd in de veiligheidsmaatregelen én er daarnaast voor gezorgd dat het bad weer de uitstraling heeft die het verdient. Op naar nog een hele fijne én veilige zwemzomer!

 

MEDEDELING:

Covid-19 maatregelen:

Gedurende de corona periode hebben wij andere spelregels en aangepaste zwemtijden. Wil jij een kaartje reserveren bij ons of een seizoenkaart aanschaffen? Dit kan allemaal: online.

Houd voor onze actuele openingstijden www.sportbedrijfrotterdam.nl in de gaten of download de Zwem App (onderaan de pagina) waar je niet alleen het rooster kunt bekijken, maar ook het laatste nieuws leest én in het hoofdmenu een knop hebt die jou direct naar de webshop stuurt. Natuurlijk hebben wij ook een Facebook pagina, waar wij jou op de hoogte houden van leuke activiteiten en de laatste ontwikkelingen. Neem onderstaande spelregels goed door voordat je naar het zwembad komt, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

👉 Een ticket reserveren voor één van onze zwem activiteiten

👉 Een seizoenkaart aanschaffen

 

Lukt dit niet? Dan zijn wij ook op werkdagen tussen 09:00 – 12.00 uur telefonisch bereikbaar via 010-4168082.

We zien je graag in ons zwembad.

Ring 220,
3195 XR Pernis Rotterdam
Tel.: (010) 80 80 880
E-mail: info@sportbedrijfrotterdam.nl

 • Rooster/Openingstijden
 • Tarieven
 • Agenda
 • Faciliteiten
 • Nieuws
Recreatief zwemmen
Banenzwemmen €   4,10
Banenzwemmen 65+ €   3,60
Banenzwemmen R'dam pas €   3,60 
  
Vrij zwemmen €   4,10
Vrij zwemmen t/m 3 jaar €   3,10
Vrij zwemmen 65+ €   3,60
Vrij zwemmen R'dam pas €   3,60
  
12 badenkaart vrij zwemmen € 41,80
25 badenkaart vrij zwemmen € 81,90
  
Aqua sporten 
Losse les €   6,20
Losse les 65+ €   5,70
  6 - lessenkaart € 33,70
12 - lessenkaart € 63,70
(Géén R'dam pas korting meer) 
  
Seizoen abonnementen 
Tarieven onder voorbehoud.  
Seizoen abonnement € 76,20
Seizoen abonnement 2e of meer € 57,20
Seizoen abonnement t/m 3 jaar € 57,20
Seizoen abonnement 65+  € 57,20
  
  
Voorverkoop 
Tarieven onder voorbehoud.  
Seizoen abonnement € 57,20
Seizoen abonnement 2e of meer € 42,90
Seizoen abonnement t/m 3jaar € 42,90
Seizoen abonnement 65+  € 42,90
  
  


 
 • 12 kleedkamers
 • 6 toiletten
 • 6 douches
 • Horeca aanwezig
 • Toegankelijk voor gehandicapten
 • Parkeergelegenheid aanwezig (niet betaald)

Update wederom gesloten! 01-08-2020

UPDATE – WEDEROM GESLOTEN

Veiligheid voorop! Gesloten tot 17 augustus.

In afstemming met de gemeente Rotterdam sluiten wij ons zwembad opnieuw voor twee weken per zondag 2 augustus. Ondanks de eerdere sluiting van 2 weken vanwege insluipers en de waarschuwing dat een volgend incident wederom tot sluiting zou leiden, zijn er in de nacht van vrijdag 31 juli op zaterdag 1 augustus weer insluipers geweest.

We balen enorm dat er nu voor de tweede keer dit seizoen een incident heeft plaatsgevonden, ondanks alle waarschuwingen, veiligheidsmaatregelen en inspanningen van betrokken Pernissers, maar veiligheid gaat voor alles.

Het zwemmen na sluitingstijd is gevaarlijk, er is geen toezichthouder aanwezig die kan ingrijpen. Wordt er toch na sluitingstijd gezwommen, dan kunnen we daar geen verantwoordelijkheid voor nemen. Dit heeft ons wederom doen besluiten om het zwembad tijdelijk te sluiten.

Wij zien dit zwembad echt als een waardevolle plek voor Pernis. Daarom hopen wij ook dat we vanaf 17 augustus tot en met 27 september weer op een veilige en verantwoorde manier open kunnen. Wanneer dit niet lukt, zijn we genoodzaakt het zwembad voor de rest van het seizoen te sluiten.

Heb je al een kaartje gekocht? We kijken of we zoveel mogelijk mensen om kunnen boeken naar een ander zwemmoment (vanaf 17 aug.). Daarnaast beraden we ons nog over hoe we onze abonnementhouders kunnen compenseren.

Laten we met elkaar zorgen dat het zwembad weer open kan én kan blijven. Door bij te dragen aan het naleven van de regels, zodat iedereen een onbezorgde zomer kan beleven.


Spelregels in het zwembad (Covid-19) 18-05-2020

Download de PDF

Berichtgeving 14 mei 2020 13-05-2020

MEDEDELING CORONAMAATREGELEN
We gaan weer open!

We zijn erg blij dat we je vanaf maandag 18 mei weer in ons zwembad mogen verwelkomen! Hiervoor hebben we wel een aantal nieuwe spelregels, om de veiligheid van onze bezoekers en ons personeel te waarborgen. Lees dit dus goed door, zodat je niet voor verrassingen komt te staan! Het rooster kan per week verschillen. Houdt voor de actuele openingstijden sportbedrijfrotterdam.nl, de ZwemApp of onze Facebookpagina goed in de gaten.

De komende tijd kan alleen op afspraak worden gezwommen. Je kunt je plek online reserveren of een los kaartje aanschaffen: https://zwembadpernis.eventbrite.nl

Lukt dit niet? Dan zijn wij ook op werkdagen tussen 9:00 – 12.00 uur telefonisch bereikbaar via 010-4168082.

Seizoenskaart aanschaffen? Nieuwe klanten kunnen zich hiervoor online aanmelden via deze link.

Wil je je seizoenskaart verlengen? Kom dan tijdens onze openingstijden naar het zwembad. Om drukte te voorkomen willen we maximaal 3 personen in de rij. Wanneer het drukker is, bewaar dan voldoende afstand.


Contact

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.