Wilt u optimaal gebruik maken van onze diensten download dan hieronder onze mobiele app.

Nu niet, ga naar de website.
Waar kan ik zwemmen?

Recreatiecentrum Zevenkampse Ring

Recreatiecentrum Zevenkampse Ring is een multifunctionele accommodatie met zwembad, sporthal, wellnessfaciliteiten en een brasserie, gelegen aan de rand van Rotterdam. De accommodatie is dagelijks geopend en biedt veel zwemactiviteiten in ons moderne zwembad met Splash Area. Tevens kun je gebruik maken van wellnessfaciliteiten als zonnebanken en Turks stoombad. Onze accommodatie is makkelijk bereikbaar en heeft voldoende en gratis parkeergelegenheid.

Zevenkampse Ring 301
3068 HG, Rotterdam

Tel: (010) 455 28 00
E-mail: zevenkamp@sportfondsen.nl
Website: www.zevenkampsering.nl
facebook_logo

 • Rooster/Openingstijden
 • Tarieven
 • Agenda
 • Faciliteiten
 • Nieuws
 • 360 Graden Tour
Banenzwemmen/vrijzwemmen
Los bad  €       5,10
Los bad t/m 3 jaar€       4,30
Los bad 65+€       4,80
Los bad R'dampas €       4,60
12-badenkaart* (6 mnd geldig)€     51,00
25-badenkaart* (12 mnd geldig)€   102,00
Jaarabonnement* (12 mnd geldig)€   310,00
  
Groepslessen 
Aquasporten (diverse lessen) 
Losse les€       7,70
Losse les Rotterdampas€       6,90
  
Aquavitaal 
Aquavitaal* (3 mnd geldig)€     51,20
Aquavitaal* (1 mnd geldig)€     23,30
  
Seniorenzwemmen  
Losse les€       5,10
Losse les R'dampas€       4,60
65+ pas€       4,80
  
Fysiofit 
Losse les€      5,10
  
Zwangerschapszwemmen 
Losse les€       5,10
  
Baby- en Peuterzwemmen   
Baby- en Peuterzwemmen€       7,60
Baby- en Peuterzwemmen R'dampas€       6,80
12-badenkaart* (6 mnd geldig)€     76,00
  
Zwemlessen
WaterWennen (vanaf 3,5 jaar)
 
WaterWennen maandkaart*€     26,60
  
Zwem-ABC 
Losse zwemles€     12,10
Maandkaart zwemles 1x per week*€     49,00
Maandkaart zwem-ABC€     59,00
Diplomazwemmen€     26,20
  
Zwemles volwassenen 
Per maand 1x in de week zwemles€     32,20
Per maand 2x in de week zwemles€     64,40
Diplomazwemmen €     18,50
  
Zwemvaardigheid 
Maandkaart*€     49,00
Diplomazwemmen€     18,50
  
Snorkelen 
Maandkaart*€     49,00
Diplomazwemmen€     18,50
  
Inschrijfgeld 
Voor alle zwemlessen€     31,50
Voor volwassen zwemles€     11,70
  
Magneetkaart  
Aanschaf magneetkaart€       5,50
  
Zonnebank 
Zonnebank per keer €       7,00
Zonnebank kaart 10 keer€     63,00
  
Kinderfeesten 
Swimparty per kind** €     10,80
Survivalfeest per kind€     14,80
Piratenfeest per kind€     14,80
Sprookjesfeest per kind€     14,80
Sea Scooter Party per kind€     14,80
Zeemeerminfeest per kind€     14,80
High Tea party per kind€     14,80
Disco Swim Party per kind€     10,80

* Exclusief aanschaf magneetkaart á € 5,50
** Ook te boeken op zondag

Kijk- en Meezwemweek 23-09-2019

Van 23 tot en met 28 september is het Kijk- en Meezwemweek tijdens onze zwemlessen.

Tijdens de kijk- en meezwemweek kan je van dichtbij ervaren hoe de zwemles van je zoon, dochter, kleinkind, neefje of nichtje, etc. verloopt. Altijd leuk om te zien! Ook bieden wij ouders de mogelijkheid om mee te zwemmen (1 ouder per kind).

Vergeet je je camera niet? Ook kun je de zwemonderwijzer tijdens de laatste 5 minuten van de zwemles persoonlijke vragen stellen voor tips en adviezen.

Wel willen wij iedereen vriendelijk doch dringend verzoeken de zwemzaal niet met straatschoenen te betreden. Je kunt bij onze receptie speciale overschoentjes kopen. Graag ook de kinderen, die komen kijken niet rond laten lopen op de zwemzaal vanwege de veiligheid.

Namens ons zwemlesteam wensen wij je veel plezier en bedankt voor je medewerking!

Natte Neuzen Weekend 05-10-2019

Op zaterdag 5 en zondag 6 oktober vieren wij Dierendag bij ons in het zwembad tijdens het ‘Natte Neuzen Weekend’! Dit betekent dat je op deze dagen samen met je opblaasdier een spannend parcours kunt komen afleggen in het zwembad.

Doe op zaterdag van 12.00 tot 14.00 uur gezellig mee tijdens het vrijzwemmen. Op zondag wordt de pret van 10.00 uur tot 15.00 uur voortgezet tijdens het gezinszwemmen* en vrijzwemmen.

Kom samen met je krokodil, flamingo, eenhoorn, haai, eend, dolfijn of ander opblaasbaar zwembad-dier meedoen met verschillende spelletjes in het zwembad en neem er een bakje voer bij! Je hebt de keuze uit een gezonde tosti of een frietje. Voor slechts € 7,50 plonzen jullie in het water én smul je van wat lekkers. Geen trek tijdens het zwemmen? Voor € 5,10 kun je ook alleen samen met je opblaasdier komen zwemmen.

Laat je opblaasdier uit en wees erbij!

*Tijdens Gezinszwemmen van 10.00 – 12.30 uur is er alleen toegang voor ouders met kinderen.
 • Instructie- en recreatiebad
 • Waterspeeltuin
 • Glijbaan
 • Whirlpool en Turks stoombad
 • Zonnebanken
 • Parkeergelegenheid aanwezig (niet betaald)
 • Terras aanwezig
 • Sporthal te verdelen in 3 units en spiegelzaal
 • Brasserie en horeca. Onze Brasserie maakt gezonde keuzes aantrekkelijk en voor de hand liggend. Recreatiecentrum Zevenkampse Ring hanteert vanaf heden de richtlijnen Gezondere Kantines van het Voedingscentrum en hoopt binnenkort het predicaat brons of zilver te behalen.

Nieuw bij Zevenkampse Ring: Zumba®! 20-09-2019

Wie kent het niet? Dit dans-fitnessprogramma, ontstaan in de jaren '90, is allang geen eendagsvlieg meer. Het is inmiddels een wereldwijd succes en vanaf donderdag 3 oktober ook te doen in Recreatiecentrum Zevenkampse Ring te Rotterdam.
 
Wil je een flinke cardio-workout hebben zonder het ‘ik-moet-sporten-gevoel’? Kom dan naar de Zumba les en ervaar zelf hoe leuk het is! Reggaeton, soca, salsa, merengue en nog veel meer. Diverse muziekstijlen komen een uur lang non-stop voorbij om je hartslag flink omhoog te doen gaan.
 
De les is medium intensief en altijd aan te passen aan je eigen behoefte. Bij Zumba worden de pasjes niet stap voor stap uitgelegd, maar worden de dans-choreo’s dusdanig opgebouwd dat je ze na 2 à 3x moeiteloos mee danst. Elk liedje dans je ongeveer 10 weken en iedere week vervangt de instructrice 1 à 2 oude nummers, zodat je geleidelijk aan nieuwe choreo’s leert.

Zumba is voor iedereen. Je hebt geen danservaring nodig, alleen een handdoek, flesje water, goede schoenen en vooral goede zin! Ditch the workout, join the party!  
 
De lessen worden verzorgd door Sherida Soetowidjojo. Zij is sinds juni 2016 gecertificeerd Zumba® instructrice en aangesloten bij het Zumba® Instructor Network (ZIN™). Heb je nog vragen, aarzel niet om om Sherida een bericht te sturen op het volgend e-mailadres: movedbysoeto@gmail.com
 
Wanneer:iedere donderdag om 20.00 uur in de spiegelzaal
Kosten:€ 7,- losse les / € 30,-  voor een 5-lessenkaart
Aanmelden:movedbysoeto@gmail.com
  
 Meld je snel aan, vol = vol

Rotterdamse Sportfondsenbaden veilig volgens Blue Cap Foundation 29-04-2019

Op 24 april 2019 hebben de vier Rotterdamse Sportfondsenbaden het Blue Cap Keurmerk ontvangen. Dit betekent dat de zwembadroosters en watercirculatiesystemen in deze Rotterdamse zwembaden veilig zijn. Voorzitter van The Blue Cap Foundation Chris Geurts van Kessel overhandigde de certificaten aan  de directeur van Sport en Cultuur de heer Mickel Beckers van de gemeente Rotterdam die ze op zijn beurt doorgaf aan directeur van Sportfondsen Rotterdam Hans Timmerman. Het officiële moment vond plaats in het Oostelijk Zwembad.

Zwembadinspecties.nl onderzocht in 2018 de risico’s op beknelling door vastzuigen van lichaamsdelen en lang haar in de verschillende zwembaden. Het onafhankelijke inspectiebureau concludeerde dat de zwembaden van de Rotterdamse Sportfondsenbaden voldoen aan de eisen van het Blue Cap Keurmerk en daarom het Keurmerk in ontvangst mogen nemen. Dat gebeurde op een ludieke manier in het monumentale Oostelijk zwembad. Met een zeilboot kwamen de certificaten aan bij de voorzitter van The Blue Cap Foundation Chris Geurts van Kessel.  Hij mocht de certificaten doorgeven aan de directeur van Sport en Cultuur de heer Mickel Beckers van de gemeente Rotterdam welke mede verantwoordelijk is voor de zwembaden in de stad. Beckers vertelde dat hij in zijn jeugd ooit eens zelf een nare ervaring had gehad met een afzuigrooster in een zwembad waarna hij de certificaten doorgaf aan Hans Timmerman, directeur Sportfondsen Rotterdam.  Timmerman benadrukte nog eens dat veiligheid in zwembaden geen grenzen kent. Als beheerder moet je er alles aan doen om het zwembad zo veilig mogelijk te maken voor haar bezoekers.
 
The Blue Cap Foundation pleit al langere tijd voor het meten van beknellingsrisico’s in zwembaden. Volgens de stichting is het de enige manier om de veiligheid van afzuigroosters en beknellingsrisico’s in kaart te brengen. Er zijn op dit moment twee onafhankelijke inspectiebureaus die beknellingsrisico’s in zwembaden kunnen meten volgens de richtlijnen van het Blue Cap Keurmerk.
 
The Blue Cap Foundation is in 2010 opgericht door Jan Jonker die in dat jaar zijn kleinzoon Willem (12) verloor. Hij werd door enorme krachten vacuüm gezogen aan het rooster van een zwembad. De kracht van het vacuüm was dusdanig groot dat drie omstanders Willem niet van het rooster konden bevrijden. Jaarlijks komen nog steeds enkele tientallen zwemmers om het leven als gevolg van beknelling aan een zwembadrooster, zo blijkt uit cijfers. The Blue Cap Foundation registreert deze ongevallen sinds haar oprichting in 2010. Het is een wereldwijd probleem waar de stichting niet alleen onderzoek naar doet, maar ook oplossingen voor aanreikt. De stichting hoopt dat alle zwembaden de beknellingsrisico’s laten meten door een onafhankelijk inspectiebureau.
 
Hoewel zwembaden in Nederland te boek staan als veilig blijken er hier en daar toch nog wel eens wat onveilige roosters te zijn. Met het Certificaat van The Blue Cap, vernoemd naar de blauwe pet die de twaalfjarige Willem altijd op had, toont een zwembad aan veilige roosters te hebben.

Zevenkampse Ring: negende jaar op rij Gouden Green Key! 15-02-2019

Wij zijn trots! Op donderdag 14 februari mochten wij voor het negende jaar op rij het certificaat Green Key in ontvangst nemen. Vol vreugde kreeg ons team het certificaat van Harm Edens uitgereikt. Dat het ons wederom gelukt is, geeft aan dat wij als recreatiecentrum hard werken aan een betere natuur en milieu. En dat wij, met onze medewerkers, voor onze bezoekers een prettige omgeving creëren en behouden. Wij zijn elk jaar dat wij het certificaat behalen blij, maar wij weten dat er nog meer inzit. Dus wij blijven ons inzetten voor een betere toekomst. Verandering begint tenslotte bij jezelf en daar zijn wij sinds 2011 mooi mee bezig!

Tot op heden behaalt Zevenkampse Ring, middels een toetsing van een keurmeester, elk jaar het predicaat goud. De accommodatie zet flink in op duurzaamheid en maatschappelijk ondernemen. Zo hebben we diverse energiebesparende en energie opwekkende maatregelen getroffen. Is er een verantwoord inkoopbeleid, waarbij we zoveel mogelijk producten inkopen op basis van Fairtrade, biologisch of van cradle to cradle en maken we de accommodatie schoon met milieuvriendelijke middelen. 

Ook maatschappelijk ondernemen is binnen het beleid van Zevenkampse Ring een belangrijk en zeer gewaardeerd aspect. We werken vol enthousiasme samen met jongeren, die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt. Daarnaast organiseren we samen met diverse partners het jaarlijks MVO Festival en andere activiteiten zoals taallessen, Walking Basketbal, sport en bewegingsactiviteiten voor jongeren en de Sportexperience. 

Ons team is trots op deze prestatie en wil daarnaast ook graag de bezoekers van de accommodatie enthousiasmeren zich in te zetten voor een duurzaam en maatschappelijk bestaan. Zo geven wij samen de wereld door en genieten we bewust van sport en recreatie in Rotterdam! 

​BTW tarief van 6% naar 9% 19-12-2018

Vanaf 1 januari 2019 zal het kabinet het lage BTW tarief verhogen van 6% naar 9%. Het lage btw-tarief wordt heden toegepast in de sectoren horeca, agro, recreatie, sport, cultuur en bouw. Dit betekent dat ook wij als Recreatiecentrum Zevenkampse Ring helaas zijn genoodzaakt 9% btw te gaan berekenen over onze producten en diensten. Daarom zullen wij met ingang van 1 januari 2019 onze tarieven aanpassen, waarbij wij tevens de jaarlijkse inflatiecorrectie zullen meenemen.

Lage btw-tarief op geldende abonnementen/ meerbadenkaarten
Alles dat geleverd wordt in 2019, maar wel al betaald is in 2018, mag van de Belastingdienst nog tegen het oude tarief berekend worden. Betaal je dus in december een meerbadenkaart of een abonnement, dan zwem je in 2019 nog tegen het lage btw-tarief.

Serious Swim 010, zwem mee voor Serious Request van 3FM! 29-10-2018

Voor het derde jaar op rij slaan Rotterdammers de handen in één voor Serious Request van 3FM. Om geld in te zamelen voor het goede doel organiseert het Rode Kruis Rotterdam de Serious Swim 010 in het Van Maanenbad. Een zwemmarathon waar we met zoveel mogelijk Rotterdammers zwemmen om geld op te halen voor Serious Request. Dit jaar zamelen we geld in om zoveel mogelijk levens te redden in zowel binnen als buitenland. En hier hebben we jouw hulp bij nodig! Heb je nog een gaatje vrij voor de Kerstdagen beginnen? Meld je dan nu aan en zwem met ons mee!

Datum: zaterdag 22 december
Tijd: 13.00 – 16.00u
Locatie: Van Maanenbad, Rotterdam

De goede doelen
Voorheen kwam je in actie voor een stille ramp ergens in de wereld. Een ramp met veel slachtoffers, maar weinig media-aandacht. Dit jaar mag je zelf kiezen waarvoor je je actie opzet. Je kunt geld ophalen voor reanimatiecursussen en AED’s in Nederland, voor bescherming tegen natuurgeweld of voor noodhulp bij oorlogen en conflicten. Lijkt je dat wel wat? Over elk specifiek thema lees je hieronder meer.

Meer informatie over de goede doelen: https://bit.ly/2fJAxcu

Aanmelden
Wil jij meezwemmen? Meld je hier aan: https://bit.ly/2O2LvIS


Ons zwembad rookvrij 12-10-2018

Vanaf 27 augustus 2018 zijn wij rookvrij!

Zevenkampse Ring is een belangrijke omgeving in het leven van opgroeiende kinderen. We geven kinderen graag het goede voorbeeld. We zetten daarom vanaf 27 augustus de laatste stap naar een rookvrije accommodatie. Hiermee beschermen we de jeugd tegen de verleiding om te gaan roken en het schadelijke meeroken en bieden wij iedereen een gezonde en veilige sportomgeving. 
 
Als kinderen anderen zien roken, lijkt dat normaal en misschien zelfs aantrekkelijk. Zeker als zij mensen zien roken naar wie zij opkijken, zoals andere sporters, trainers en ouders. Zien roken, doet roken. Sporten is gezond, terwijl (mee)roken schadelijk is voor de gezondheid. Roken en sport passen niet bij elkaar.
 
Met een rookvrije accommodatie dragen we bij aan het realiseren van een Rookvrije Generatie. Een generatie kinderen die zélf kan en zal kiezen voor een gezonde, rookvrije toekomst. 
 
Vanaf 27 augustus is de gehele accommodatie rookvrij. Ook bij de entree van ons zwembad mag dan niet meer gerookt worden. Iedereen is en blijft welkom bij ons, ook rokers! We vragen rokers alleen om buiten het zicht en buiten het terrein te roken. We rekenen op jouw medewerking om samen met ons te zorgen voor een gezonde en veilige omgeving voor onze jeugd en alle andere bezoekers.
 
Voor vragen kun je terecht bij onze receptie. Lees meer over rookvrije sport op: ww.rookvrijegeneratie.nl/sport.


2de bij de ZwembadBranche Awards 10-10-2018

Helaas, we hebben de ZwembadBranche Award niet gewonnen. Maar… we zijn super trots dat we geëindigd zijn op de 2e plaats van de zwembaden in Nederland in onze categorie 100 tot 200.000 bezoekers! Geweldig! En we feliciteren natuurlijk onze collega’s van het Sportfondsen Rotterdam Noord (Van Maanenbad), met de winst van het gouden zeepaardje!

We bedanken iedereen die heeft bijgedragen aan dit fantastische resultaat en gaan aan de slag met de feedback uit de enquête om volgend jaar wellicht wel op de eerste plek te eindigen! Bedankt!


Walking Basketball 17-09-2018

Walking Basketbal gaat weer van start op dinsdag 18 september. Basketbal is een teamsport en dat maakt ook deze variant zo leuk: het sociale contact is namelijk net zo belangrijk als het bewegen.

Spelers van het eredivisieteam van Forward Lease verzorgen de trainingen elke dindsagochtend van 9.30 uur tot 10.30 uur. Walking Basketball is een variant van basketbal, waarbij niet wordt hardgelopen. Maar er wordt wel gepasst, gedribbeld en geschoten met de originele basketbal. Het is daarom uitermate geschikt voor ouderen die op een gezonde manier en zonder blessuregevaar willen blijven bewegen.

Klik hier voor meer informatie. Aanmelden of meer informatie ontvangen kan ook bij de receptie!


Help ons het Gouden Zeepaardje te winnen! 14-06-2018

Wij zijn met ons zwemlesteam genomineerd voor het Gouden Zeepaardje. Dé award binnen de zwembadbranche die bewijst dat het zwembad uitblinkt op één of meerdere fronten.

Help ons mee een Gouden Zeepaardje in de wacht te slepen door ons eerlijk te beoordelen via een eenvoudige, korte enquête van max. 5 minuten, die je hier in kunt vullen.

Jouw beoordeling is ons veel waard. We kunnen hiermee namelijk onze dienstverlening nog verder verbeteren.

Bedankt namens ons hele team voor jouw hulp!
 


Het leven achter de zwemmer in beeld 01-06-2018

Donderdagavond 14 juni om 19:30 uur opent de expositie ‘Dubbelleven’ met foto’s van zwemmers en hun leven naast het zwemmen. De afgelopen maanden maakte Jan Pott, manager van het Van Maanenbad, portretten van bezoekers van de vier Sportfondsenbaden in Rotterdam. Vanaf 14 juni zijn de foto’s te zien in Recreatiecentrum Oostervant. Daarna reizen ze de stad door naar de andere zwembaden.

Het idee is ontstaan bij directeur Hans Timmerman van Sportfondsen Rotterdam. Hij zag op internet de reportage van Judy Starkman, een fotografe die zwemmers in een buitenbad én in hun dagelijks leven fotografeerde. Hans dacht meteen aan de Rotterdamse Sportfondsenbaden waar jaarlijks zo'n 1 miljoen bezoekers over de vloer komen. "Sommigen daarvan kennen we goed. De meesten toch alleen van het zwemmen. In het zwembad is iedereen gelijk. In zwembroek zie je niet wat iemand in het dagelijks leven doet. Je wordt toch nieuwsgierig".

Jan Pott is als manager van het Van Maanenbad dagelijks bezig met zwemmen en zwemmers. Ondertussen is hij ook fotograaf, afgestudeerd aan fotovakschool Rotterdam. Vanuit die hoek is er altijd een nieuwsgierigheid naar mensen. "Als ik iemand zie lopen op straat denk ik vaak: 'waar zal die heen gaan? Waar woont diegene? Wat gaat hij of zij doen? Nadat Hans zijn idee had opgeworpen, keek ik met diezelfde ogen naar 'mijn' zwemmers. Waarom komen ze overdag zwemmen? Moet die niet werken? Waarom komt die dame twee keer per dag zwemmen, is ze eenzaam?"

De afgelopen maanden heeft Jan Pott een aantal zwemmers op de foto gezet. Thuis en op het werk. Het is een gevarieerde en verassende serie geworden. Rotterdammers zijn ‘gewone, bijzondere, mensen met bijzondere beroepen. Zo is er bijvoorbeeld een acrobate, maar ook een fietsenmaker die voor derde wereld landen fietsen opknapt.

De fotoserie reist de komende maanden langs de Rotterdamse Sportfondsenbaden, waar iedereen de foto's kan bewonderen.
 
Recreatiecentrum Oostervant15 juni tot 16 juli
Van Maanenbad16 juli tot 27 augustus
Oostelijk Zwembad27 augustus tot 1 oktober
Recreatiecentrum Zevenkampse Ring1 oktober tot 5 november
 

Zwemdiploma halen voor scholieren van groep 7 & 8 18-04-2018

Heeft jouw kind nog geen diploma? En zit hij/zij in groep 7 of 8. Dan mag hij/zij deelnemen aan het project ‘Vangnet schoolzwemmen’ om alsnog zijn of haar zwemdiploma te behalen!

Vanwege de positieve resultaten uit het verleden met het project ‘Vangnet Schoolzwemmen’, heeft de gemeente Rotterdam extra geld beschikbaar gesteld voor leerlingen uit groep 7 & 8 zonder zwemdiploma met als doel alle leerlingen de basisschool te laten verlaten met minimaal een zwemdiploma A.

De afdeling Jeugd, Onderwijs en Samenleving van de gemeente Rotterdam biedt in samenwerking met Zevenkampse Ring jouw kind de mogelijkheid om bij ons extra schoolzwemlessen te volgen.
Deze extra schoolzwemlessen zijn gratis.

De lessen vinden plaats op de volgende dagen en tijden:
Maandag30 april10.00 - 11.00 uur
Woensdag02 mei10.00 - 11.00 uur
Donderdag03 mei10.00 - 11.00 uur
Vrijdag04 mei10.30 - 11.30 uur
Maandag07 mei10.00 - 11.00 uur
Woensdag09 mei10.00 - 11.00 uur
Vrijdag11 mei10.30 - 11.30 uur
   

Voldoet jouw kind aan de eisen voor het diploma, dan mag hij/zij afzwemmen tijdens het afzwemfeest op vrijdag 11 mei 2018 om 10.30 uur. Wij nodigen alle ouders, broertjes, zusjes, opa`s en oma`s uit om hierbij aanwezig te zijn. Vergeet niet om jouw fototoestel en/of camera mee te nemen. Wij vragen iedereen vriendelijk de zwemzaal niet te betreden met straatschoenen.

Als jouw kind nog niet aan de eisen voor het afzwemmen voldoet kan hij/zij instromen bij de particuliere lessen om alsnog het diploma te behalen.

Inschrijven kan uitsluitend voor de genoemde lesdagen via de school waar jouw kind les heeft. Jouw kind dient alle dagen aanwezig te kunnen zijn. Informeer bij de school over de inschrijfvoorwaarden.

Deelname geldt voor leerlingen van de volgende scholen:
De Waterlelie, Buskes school, Het Tangram, Passe-Partout, De Albert Plesmanschool, Het Spectrum, De Vliedberg, Kruidenhoek, Prins Alexanderschool, Minister Marga Klompe school, Fridtjof Jansen, De Horizon, Martin Luther King

Zevenkampse Ring behaalt wederom Gouden Green Key 20-02-2018

Op donderdag 8 februari 2018 heeft Recreatiecentrum Zevenkampse Ring wederom het gouden Green Key behaald. De Green Key werd uitgereikt aan Hoofd Receptie Lies. Het feit dat Recreatiecentrum Zevenkampse Ring het certificaat van Green Key al sinds 2011 mag ontvangen geeft aan hoe breed het draagvlak is binnen onze organisatie en bij de medewerkers.
 
Tot op heden behaalt Zevenkampse Ring, middels een toetsing van een keurmeester, elk jaar het predicaat goud. De accommodatie zet flink in op duurzaamheid en maatschappelijk ondernemen. Zo hebben we diverse energiebesparende en energie opwekkende maatregelen getroffen. Is er een verantwoord inkoopbeleid, waarbij we zoveel mogelijk producten inkopen op basis van Fairtrade, biologisch of van cradle to cradle en maken we de accommodatie schoon met milieuvriendelijke middelen. 

Ook maatschappelijk ondernemen is binnen het beleid van Zevenkampse Ring een belangrijk en zeer gewaardeerd aspect. We werken vol enthousiasme samen met jongeren, die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt. Daarnaast organiseren we samen met diverse partners het jaarlijks MVO Festival en andere activiteiten zoals taallessen, Walking Basketbal, sport en bewegingsactiviteiten voor jongeren en de Sportexperience. 

Ons team is trots op deze prestatie en wil daarnaast ook graag de bezoekers van de accommodatie enthousiasmeren zich in te zetten voor een duurzaam en maatschappelijk bestaan. Zo geven wij samen de wereld door en genieten we bewust van sport en recreatie in Rotterdam! 

360 graden tour 01-03-2016


Contact

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.