Wilt u optimaal gebruik maken van onze diensten download dan hieronder onze mobiele app.

Nu niet, ga naar de website.
Waar kan ik zwemmen?

Zwembad Afrikaanderplein

In het gemoedelijke zwembad Afrikaanderplein leren de jongste buurtbewoners zwemmen. Ook voor kinderfeestjes ben je bij zwembad Afrikaanderplein aan het juiste adres. Daarnaast is er ruimte voor banenzwemmen, snorkelen en groepslessen.

Als zwembad Afrikaanderplein promoten wij gezond. Wij bekijken ieder jaar ons gezonde productenaanbod in de kantine. Dit doen wij samen met de Kantinescan van het Voedingscentrum.

Reserveer/koop online je kaartje »
Webshop geslotenReserveer/koop online je kaartje »

 

Meer ruimte voor sport!

Ons zwembad gaat per 25 mei weer open met aangepast aanbod. We blijven tot en met 25 mei gewoon open voor zwemles voor kinderen t/m 12.

25 mei echt van start
Omdat we de openstelling goed én veilig willen organiseren, kiezen we ervoor om met ingang van 25 mei onze locatie weer te openen. Natuurlijk hebben we onszelf zo goed als mogelijk voorbereid op opengaan, maar de laatste punten op de i kunnen pas nu worden gezet, nu de details de komende dagen bekend worden.

Douches en tribunes blijven gesloten en na het sporten ga je direct naar huis. Houd de website en de Facebookpagina van het zwembad in de gaten voor de exacte regels en programmering.

Jacominastraat 41
3072 SC Rotterdam
Tel.: (010) 485 43 86
E-mail: info@sportbedrijfrotterdam.nl

 

 • Rooster/Openingstijden
 • Tarieven
 • Agenda
 • Faciliteiten
 • Nieuws
 • Wachtlijst
 
💦 Vrij - / gezinszwemmen
Vrijzwemmen  €    4,20
Vrijzwemmen 65+€    3,60
Vrijzwemmen t/m 3 jaar €    3,10
12 banenkaart (6 mnd geldig)€  42,50
25 banenkaart (1 jaar geldig)€  83,30
Vrijzwemmen Onefit€    5,40
  
🏊‍♀ Banenzwemmen 
Banenzwemmen€    4,20
Banenzwemmen 65+€    3,60
12 banenkaart (6 mnd geldig)€  42,00
25 banenkaart (1 jaar geldig)€  83,30
Jaarabonnement (1 jaar geldig) (persoonsgebonden)€310,40
100 banenkaart (1 jaar geldig)€310,40
  
🏊 Zwemlessen 
Inschrijfgeld A zwemles€  12,70
Inschrijfgeld B, C zwemles€    7,50
Inschrijfgeld volwassenen zwemles€  12,70
Diplomazwemmen€  25,00
  
🏊 Zwemles ABC / zwemvaardigheid /
Snorkelen (45 min.)
 
Zwemlesabonnement (4 weken)€  39,00
Zwem ABC pakket 
(incl. diplomagarantie, excl. diplomakosten)
€799,00
  
  
🏊 Zwemles ABC - Kleine groep (1 op 3) 
Zwemlesabonnement €  78,80
Losse zwemles ABC (1 x 30 min)€  23,20
  
  
👶 Baby & peuter zwemles 
Proefles 0-1 jaar gratis bij gebruik: 'sleutel van Rotterdam'.    🔑
Losse les€    7,30
  6 lessenkaart (12 weken geldig)€  39,40
12 lessenkaart (30 weken geldig)€  78,70
  
🏊 Zwemles ABC - Volwassenen (30 min) 
Losse zwemles ABC€    7,70
Maandkaart€  31,20
diplomakosten€  26,00
  
👛 Overigen 
Aanschaf sportpas€    5,00
​Diploma medaille€    4,00
​Plastic overschoentjes€    0,50
Zwemluier€    2,40
​Polsbandje zwemles€    1,00
Sleutelhanger kluisjes€    1,00
Kinder zwemfeestje€    7,60

Algemene informatie

* Sportpas: Zwemactiviteiten in Zwembad Afrikaanderplein kun je betalen met een sportpas

* Zwemles: Zit je kind op zwemles? Dan mag je kind op vertoonvan de sportpas op zondagen tijdens het gezinszwemmen gratis zwemmen. Dit aanbod geldt als je kind verzegeld wordt door minimaal één betalende ouder.

* Wifi: Zwembad Afrikaanderplein heeft wifi beschikbaar voor bezoekers. 
 • 25 kleedkamers
 • 6 toiletten
 • 5 douches
 • Dinsdag -warmwaterdag 30º
 • Horeca aanwezig. Het zwembad werkt aan een gezonder productenaanbod en een gezonde uitstraling volgens de richtlijnen Gezondere Kantines van het Voedingscentrum.
 • Toegankelijk voor gehandicapten
 • Parkeergelegenheid aanwezig (betaald)
 • Tribune aanwezig

Heropening 13-05-2021

Onze opening is in zicht! Zwembaden mogen onder voorbehoud vanaf 19 mei weer open.Omdat we de openstelling goed én veilig willen organiseren, kiezen we ervoor om met ingang van 25 mei onze locatie weer te openen. Natuurlijk hebben we onszelf zo goed als mogelijk voorbereid op opengaan, maar de laatste punten op de i kunnen pas nu worden gezet, nu de details de komende dagen bekend worden.Hopelijk tot snel!

heropening 10-03-2021

Beste ouder / verzorger,
 
Goed nieuws! Tijdens de laatste persconferentie op 8 maart jl. is aangekondigd dat we weer beperkt open mogen voor zwemles. Dat betekent dat jouw zoon/dochter weer mag starten met zwemles. In deze mail vind je alle informatie die je nodig hebt om weer veilig te starten met zwemles.
                               
Zwemles | Dag en tijdstip
We mogen vanaf 16 maart starten met zwemles voor kinderen tot en met 12 jaar. Het gaat hier alleen om zwemlessen voor het A, B of C-diploma. De lessen voor zwemvaardigheid en snorkelen mogen nog niet worden gestart. We zetten zoveel mogelijk de lessen voort zoals deze waren gepland voor de lockdown. Toch kan het zijn dat dit is gewijzigd. Kijk voor de exacte datum en tijdstip dat jouw kind weer mag starten in de ZwemApp.
 
Heb je de ZwemApp nog niet op je telefoon staan of ben je het wachtwoord vergeten? Lees dan onderaan de mail de uitleg hierover.
 
De spelregels
Onze medewerkers zijn inmiddels goed getraind om in deze corona tijd zwemles te geven. We hebben wel een aantal spelregels, om de veiligheid van jullie en ons personeel te waarborgen. Lees die dus goed door, zodat je niet voor verrassingen komt te staan!
 
 • Kijken tijdens zwemles is niet mogelijk
Het is helaas niet mogelijk om bij zwemles te blijven kijken. Ook mag je niet binnen wachten, dit kan alleen buiten het zwembad. Dit geldt voor alle niveaus. Ook kan er geen gebruik worden gemaakt van de kluisjes, dus neem zoveel mogelijk de spullen weer mee.
 
 • Neem de sportkaart en het polsbandje mee
Neem altijd de sportkaart en het polsbandje mee. Alleen met de sportkaart kan worden deelgenomen aan de zwemles. Het polsbandje is een extra veiligheid, doordat onze zwemonderwijzers daarmee zien of jouw kind in de juiste groep zit.
 
 • Omkleden, douchen en toilet
Trek thuis alvast de zwemkleding aan. Waar het kind niet zelfstandig kan omkleden, mag de ouder mee.  Er kan niet worden gedoucht op de locatie, dus zorg ervoor dat er voor en na de zwemles thuis wordt gedoucht. Het toilet is open. Wel vragen we je zoveel mogelijk thuis te gaan. Daarnaast willen zoveel mogelijk de doorstroom stimuleren, dus verlaat na de zwemles z.s.m. het zwembad.
 
 • Zwemabonnement en leskaart
Zwemlesabonnementen en leskaarten die voor de lockdown nog geldig waren, zijn verlengt. Er kan alleen met een pinpas of creditcard worden betaald. Los geld kunnen wij niet aannemen. Houd hier rekening mee wanneer je het zwemabonnement wilt verlengen.
 
Algemeen geldt verder:
 • Bij klachten blijven kinderen thuis;
 • Draag vanaf 13 jaar een mondkapje;
 • Houdt bij het halen en brengen 1,5 meter afstand;
 • Onze horeca blijft gesloten, er mag geen publiek aanwezig zijn;
 • Volg de verplichte route en desinfecteer je handen bij binnenkomst;
 • Volg de aanwijzingen van het personeel op.
 
ZwemApp ‘Rotterdam zwemt’
Heb je de ZwemApp nog niet gedownload? Je vindt de ‘Rotterdam zwemt app’ in de
App Store (Apple) of de Google Play Store (Android). Daar kun je de app gratis downloaden. Daarna moet je een account aanmaken.
 
Een account aanmaken doe je als volgt:
 1. Ga naar https://shop.sportbedrijfrotterdam.nl/ForgotPassword en selecteer de optie ‘via e-mailadres’
 2. Je ontvangt op jouw opgegeven mailadres een mail met gebruikersnaam en wachtwoord. (let op! Dit kan maximaal 4 uur duren. Kijk ook in je ‘spam’ wanneer je geen mail binnen krijgt)
 3. Open daarna de ‘Rotterdam zwemt app’. Klik op ‘leerling volgen’ en log in met de gebruikersnaam/e-mailadres en wachtwoord.
 4. Klik daarna op de naam van jouw kind. Je ziet 3 tabbladen. Bij het tabblad ‘lessen’ kun je zien op welke dag en tijdstip jouw kind is ingedeeld voor zwemles.
 
Wachtwoord vergeten?
Volg dan dezelfde stappen als hierboven. Via https://shop.sportbedrijfrotterdam.nl/ForgotPassword kun je jouw e-mail adres invullen. Je ontvangt daarna een mail voor het aanmaken van een nieuw wachtwoord.
 
In de ZwemApp vind je ook een leerlingvolgsysteem. Het systeem is nog leeg, maar zodra de zwemlessen zijn opgestart, wordt dit weer ingevuld. 
 
Heb je naar aanleiding van deze mail nog vragen, dan kun je op deze mail beantwoorden óf bellen naar het telefoonnummer 010-4854386 
 
Met vriendelijke groet, 

Team zwembad Afrikaanderplein

10-12-2020

Tijdens de kerstvakantie gaam de zwemlessen gewoon door. Hier hoeft u zich niet apart voor aan te melden. De zwemlessen zijn op dezelfde dagen en op dezelfde tijd. Kijk voor meer informatie op onze website: www.rotterdamzwemt.nl

07-12-2020

Goed nieuws! 🎉😁 Je kunt weer gebruik maken van je zwemabonnement en/of badenkaart. De technische storing is nog niet opgelost, maar inmiddels is het ons wel gelukt om deze opties weer beschikbaar te maken. 🙌Zwemles is weer mogelijk met het zwemlesabonnement of lessenkaart. 🩱 Als je hier gebruik van maakt, meld je dan mét je Sportpas aan bij de kassa. Daar wordt gekeken welke lessen je los hebt afgenomen, zodat dit kan worden rechtgetrokken met je abonnement of lessenkaart. 🏊‍♂️Je kunt ook je badenkaart weer gebruiken om te komen zwemmen of aquasporten. Hiervoor moet je wel nog steeds via onze tijdelijke webshop een plekje reserveren. 📅🎫 Je selecteert dan zoals je gewend bent een €0,- ticket. Bij aankomst op de locatie, scan je je Sportpas en wordt dit van je badenkaart afgewaardeerd. Het is weer mogelijk om een nieuwe badenkaart aan te schaffen of deze op te waarderen. 🎟Kom jij snel weer een duik nemen? 💦 Check onze website voor ons rooster en koop je kaartje óf reserveer je plek op https://sportcentrumdewilgenring.eventbrite.nl/.

Mondkapjes plicht 30-11-2020

❗ Let op! 😷 Vanaf 1 december 2020 geldt voor iedereen vanaf 13 jaar de landelijke verplichting om in publieke binnenruimtes een mondkapje te dragen, ook in onze accommodatie. Hieronder lees je de spelregels die gelden op onze locatie.🏊‍♂ De spelregels:- In onze gehele accommodatie is een mondkapje verplicht voor iedereen vanaf 13 jaar.- Ouders/verzorgers die hun kinderen helpen omkleden zijn in de gehele accommodatie verplicht een mondkapje te dragen.Uitgezonderd zijn zwemmers die in hun zwembroek of badpak de zwemzaal betreden (betreden van de natte ruimte) en zweminstructeurs die actief meesporten of zwemles geven. Meer informatie over de mondkapjesplicht vind je op de website van de Rijksoverheid.↔ Houd afstand!- In het zwembad geldt de veilige afstandsnorm van 1,5 meter.- Uitzondering: tussen kinderen tot en met 12 jaar en andere personen én kinderen tot en met 17 jaar onderling.

Mondkapjes plicht 30-11-2020

❗ Let op! 😷 Vanaf 1 december 2020 geldt voor iedereen vanaf 13 jaar de landelijke verplichting om in publieke binnenruimtes een mondkapje te dragen, ook in onze accommodatie. Hieronder lees je de spelregels die gelden op onze locatie.🏊‍♂ De spelregels:- In onze gehele accommodatie is een mondkapje verplicht voor iedereen vanaf 13 jaar.- Ouders/verzorgers die hun kinderen helpen omkleden zijn in de gehele accommodatie verplicht een mondkapje te dragen.Uitgezonderd zijn zwemmers die in hun zwembroek of badpak de zwemzaal betreden (betreden van de natte ruimte) en zweminstructeurs die actief meesporten of zwemles geven. Meer informatie over de mondkapjesplicht vind je op de website van de Rijksoverheid.↔ Houd afstand!- In het zwembad geldt de veilige afstandsnorm van 1,5 meter.- Uitzondering: tussen kinderen tot en met 12 jaar en andere personen én kinderen tot en met 17 jaar onderling.

Mondkapjes plicht 30-11-2020

❗ Let op! 😷 Vanaf 1 december 2020 geldt voor iedereen vanaf 13 jaar de landelijke verplichting om in publieke binnenruimtes een mondkapje te dragen, ook in onze accommodatie. Hieronder lees je de spelregels die gelden op onze locatie.🏊‍♂ De spelregels:- In onze gehele accommodatie is een mondkapje verplicht voor iedereen vanaf 13 jaar.- Ouders/verzorgers die hun kinderen helpen omkleden zijn in de gehele accommodatie verplicht een mondkapje te dragen.Uitgezonderd zijn zwemmers die in hun zwembroek of badpak de zwemzaal betreden (betreden van de natte ruimte) en zweminstructeurs die actief meesporten of zwemles geven. Meer informatie over de mondkapjesplicht vind je op de website van de Rijksoverheid.↔ Houd afstand!- In het zwembad geldt de veilige afstandsnorm van 1,5 meter.- Uitzondering: tussen kinderen tot en met 12 jaar en andere personen én kinderen tot en met 17 jaar onderling.

We mogen weer open 19-11-2020

Woohoo we gaan vrijdag 20 november weer open! 🎈Dat is geweldig nieuws, maar door onze grootschalige storing zijn onze computersystemen en webshops niet bereikbaar. Daarom gaan we tijdelijk terug naar onze webshop via Eventbrite, waar we eerder al gebruik van hebben gemaakt.In verband met die storing, is het jammer genoeg ook niet mogelijk donderdag gelijk te starten met zwemles. 😔 Dit omdat we geen toegang hebben tot het systeem voor zwemlessen en het volgen van leerlingen. We streven er naar om zaterdag 21 november de zwemlessen weer op te kunnen pakken. Eind deze week volgt daar bericht over. 🏊‍♀‍Koop je ticket! 📅 De komende tijd kan alleen op afspraak worden gezwommen. Je moet je plek online reserveren én een los kaartje aanschaffen. ❕ Voor abonnementhouders en badenkaarten geldt nog steeds dat deze kosteloos worden verlengd voor de periode dat je er geen gebruik van hebt kunnen maken.👉 https://zwembadafrikaanderplein.eventbrite.nl/Kijk voor onze actuele openingstijden op sportbedrijfrotterdam.nl of de ZwemApp. 👌

corona maatregelen 16-10-2020

We kunnen gelukkig gewoon open blijven! Wel met een aangepaste programering en aantal aangescherpte spelregels. Zo zijn bijvoorbeeld de maximale aantallen aangepast om de 1,5 meter afstand in en uit het water te waarborgen.

De belangrijkste spelregels:
- Bezoek je onze accommodatie? Dan vragen we je vanaf 13 jaar een mondkapje te dragen;
- De 1,5 meter afstand geldt zowel in als uit het water;
- Kleed je thuuis alvast om, vooraf kan geen gebruik gemaakt worden van de kleedkamers;
- Douches zijn gesloten;
- Kleedkamers zijn na de activiteit open, houd wel 1,5 meter afstand.

Zwemles
Het is niet mogelijk om bij zwemles te blijven kijken. Dit geldt voor alle niveaus. Trek thuis alvast de zwemkleding aan. Waar het kind niet zelfstandig kan omkleden, mag de ouder mee. Zorg dat je daarna het zwembad z.s.m. verlaat. We willen zoveel mogelijk de doorstroom stimuleren, dus zo weinig mogelijk bezoekers binnen hebben.

Diplomazwemmen
Helaas kan het diplomazwemmen door ouders/verzorgers en/of grootouders niet worden bijgewoond. Gelukkig kan het afzwemmen zelf wel doorgaan, zodat de diploma's behaald kunnen worden. We maken er voor de kinderen uiteraard een feestje van.

Lees alles spelregels voor ons zwembad op sportbedrijfrotterdam.nl/nieuws/corona. De komende tijd kan (nog steeds) alleen op afspraak worden gezwommen. Vanaf nu kun je weer online je tickets reserveren. Check ons rooster met onze aangepaste programmering op https://www.rotterdamzwemt.nl/zwembad/afrikaanderplein

01-10-2020

Het aantal besmettingen met het coronavirus in Rotterdam loopt op. Daarom heeft de Rijksoverheid nieuwe maatregelen getroffen die vanaf dinsdag 29 september gelden. Hieronder de spelregels in het kort:
 
Zwemles:
 • Het is niet mogelijk is om bij zwemles te blijven kijken. Dit geldt voor alle niveaus.
 • De horeca is gesloten. Het is ook niet mogelijk om in de kantine plaats te nemen. 
 • Trek thuis alvast de zwemkleding aan. Je mag alleen mee naar binnen om te helpen bij het omkleden. Zorg dat je daarna het zwembad z.s.m. verlaat.
 • Houdt 1,5 meter afstand en wacht op je beurt als dat nodig is.
 • Volg de verplichte route en desinfecteer je handen bij binnenkomst.
 • Volg de aanwijzingen van het personeel op.
 
Diplomazwemmen:
Helaas kan het diplomazwemmen door ouders/verzorgers en/of grootouders niet worden bijgewoond. Gelukkig kan het afzwemmen zelf wel doorgaan, zodat de diploma’s behaald kunnen worden. We maken er voor de kinderen uiteraard een feestje van.
 
Banenzwemmen en Aquasporten:
Hiervoor gelden nog steeds dezelfde regels als voorheen. Er kan er alleen op afspraak worden gezwommen. Je moet je plek online reserveren én een los kaartje aanschaffen.
 
Voor alle andere recreatieve zwemactiviteiten, zoals bijvoorbeeld vrij- en gezinszwemmen is een maximaal aantal bezoekers van 30. Dus reserveer optijd.
 
Onze medewerkers zijn opgeleid om in deze corona tijd zwemles te geven en toezicht te houden. 💪 Zorg dat je je aan de spelregels houd, om de veiligheid van jezelf en ons personeel te waarborgen.

Spetterles 27-08-2020

De spetterlessen gaan beginnen!

Stap voor stap laat de zweminstructeur de kinderen wennen aan het water. In een klein bad leren ze drijven, springen en zich veilig in het vwater bewegen. Zo is de eerste zwemles straks een stuk minder spannend. 

Spetterles is voor kinderen van 3 en 4 jaar. 45 minuten lang kunnen ze lekker bewegen, plezier maken en hun energie kwijt. Na 8 tot 10 lessen is je kind meestal goed gewend aan het water. Dat noemen we 'watervrij'. Maar jullie kunnen natuurlijk zo vaak komen als je wilt! 

Waarom naar Spetterles?
 • Veilig aan water wennen.
 • Lekker spelen met andere kinderen
 • Verbetert de ontwikkeling van je kind
 • Goede voorbereiding op de eerste zwemles

Kijk voor meer informatie op:
http://www.sportbedrijfrotterdam.nl/locatie/zwembad-afrikaanderplein
of vraag ernaar in het zwembad.

Tijden:
dinsdag    09.15 - 10.00 uur
dinsdag    10:00 - 10.45 uur
dinsdag    10.45 - 11.30 uur

Kosten:
losse les                €7,20
6- lessenkaart       €38,70 (2 maanden geldig)
12- lessenkaart     €77,40 (4 maanden geldig)

zomerzwemles 02-07-2020

Zwemles gaat door deze zomer. Maak een inhaalslag!
 
Zomerzwemles is er elke week, gewoon in je eigen zwembad. Schrijf je nu in. En kom zo vaak je wilt. Want wie doorzwemt, haalt eerder de finish. 
 
 • We hebben ook plek voor kinderen die op de wachtlijst staan. Meedoen? Kijk onderaan de pagina bij ‘Schrijf je in’.
 
Lessen voor A, B en C in de zomervakantie
Kinderen volgen de zwemlessen in de zomervakantie gewoon in hun eigen zwembad. Misschien is hun vaste zwemleraar er niet elke week, maar dankzij het leerlingvolgsysteem weten ook de andere leraren precies wat je kind kan. Van tevoren worden ze ingedeeld in een groep die past bij hun niveau.
 
Zoveel lessen als je wilt
De zomerzwemlessen worden elke week gegeven van 20 juli tot en met 30 augustus. De dagen en tijden zijn in ieder zwembad anders. Ga je op vakantie in die periode? Geen probleem. Dan kun je die weken overslaan. Je kunt je kind inschrijven voor zoveel lessen als je wilt. Hoe meer weken je kind achter elkaar lest, hoe beter het is voor het leerproces.
 
Kosten
Losse les € 11,40
3-lessenkaart € 32,50
4-lessenkaart € 43,20
6-lessenkaart € 61,60
8-lessenkaart € 81,80
 
Heb je het ZwemABC-pakket? Of maak je gebruik van het fonds Meedoen in Rotterdam? Dan kun je je zonder extra kosten inschrijven voor de zomerzwemlessen.
 
Schrijf je in: online of in het zwembad
Iedereen die mee wil doen met zomerzwemles moet zich inschrijven. Ga naar het online inschrijfformulier of schrijf je in bij de kassa van jouw zwembad.
Kinderen die op de wachtlijst staan voor zwemles, kunnen nu beginnen. Ook zij moeten worden ingeschreven. Als je kind voor het eerst komt, willen we wel dat jullie minimaal acht lessen nemen. Zo weten we dat je kind na de zomer klaar is voor een volgend niveau.
 
Heb je vragen over zomerzwemlessen? Vraag het bij de kassa van het zwembad. Of neem contact met ons op via e-mail (info@sportbedrijfrotterdam.nl) of telefoon (010-8080880).

Spelregels in het zwembad (Covid-19) 18-05-2020

Download de PDF

Zwemles is weer mogelijk! 🏊‍♀️🎉 15-05-2020

“Zwemles is ook weer mogelijk! 🏊🎉 Voor nu starten de lessen alleen voor kinderen die al bij ons op zwemles zitten. Op 25 mei starten de eerste zwemlessen voor niveau 2 en hoger. Als alles voorspoedig verloopt starten de groepen watergewenning en niveau 1 vanaf 8 juni.

 
Om dit in goede banen te leiden vragen we je om onderstaand aanvraagformulier volledig in te vullen, als je direct wilt beginnen met zwemles. Daarna wordt er contact met je opgenomen. Binnenkort berichten we je over de mogelijkheid om nieuwe kinderen aan te melden.

 
Onze medewerkers hebben een training gevolgd om in deze corona tijd zwemles te geven. 💪 We hebben wel een aantal nieuwe spelregels, om de veiligheid van jullie en ons personeel te waarborgen. Lees die dus goed door, zodat je niet voor verrassingen komt te staan!”
 
 Neem vooraf onze nieuwe spelregels goed door, zo houden we het veilig voor jou, onze andere gasten én ons personeel:
• Informeer onze kanalen vooraf i.v.m. beperkte toegang
• Thuis douchen voor en na
• Ga voorafgaand aan bezoek thuis naar het toilet
• Trek thuis je zwemkleding aan
• Kluisjes zijn niet beschikbaar. Je tas kan je kwijt op de daarvoor aangewezen plek
• Kleedruimtes zijn beschikbaar
• Je kunt 10 minuten voor aanvang naar binnen
• Wacht op je beurt in de vakken
• Houdt 1,5 meter afstand en wacht op je beurt
• Volg de verplichte route
• Desinfecteer je handen bij binnenkomst
• Volg de aanwijzingen van het personeel
• Betaal contactloos met pin/mobiel
• Gebruik je eigen materiaal
• Gebruik verplicht een handdoek
• Gebruik je eigen bidon
• Neem je afval mee naar huis
• Stop 5 minuten voor het einde
 

Wachtlijst zwemles:
A diplomaGeen wachtlijst
Zwemles mannenGeen wachtlijst
Zwemles vrouwenGeen wachtlijst

*Voor meer informatie over starten met zwemles, dagen en tijden kun je terecht bij onze receptie. 

Contact

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.