Wilt u optimaal gebruik maken van onze diensten download dan hieronder onze mobiele app.

Nu niet, ga naar de website.
Waar kan ik zwemmen?

Wereldhavendagen Rotterdam. Wij zijn er ook!

Op 7, 8 en 9 september vindt alweer de 41e editie van de Wereldhavendagen plaats en het belooft weer een groot festijn te worden! Ook wij zijn van de partij.

Dit jaar is het thema Energize. De haven van Rotterdam staat bol van de activiteit, al vijf eeuwen lang. Hier wordt 365 dagen per jaar, 24 uur per dag, keihard gewerkt om onze Hollandse welvaart op peil te houden. De haven heeft een cruciale rol voor Nederland, maar ook een voorbeeldrol in de wereld. Daarom stoppen we niet alleen al onze energie in de haven, maar halen daar ook steeds meer duurzame energie uit. Tijdens de Wereldhavendagen kun je niet alleen zien hoe duurzaam en actief de haven is, maar krijg je natuurlijk ook gewoon veel energie, van het mooie programma op en rond het water.

Ook in onze zwembaden staat het bol van activiteiten. Bovendien krijg je energie van zwemmen! Het is gezond, ontspannend en goed voor de algehele conditie. In onze stand informeren wij graag iedereen over de mogelijkheden in de 15 Rotterdamse zwembaden, maar dat is niet alles… Dit jaar hebben wij ervoor gezorgd dat er een echt zwembad staat! Kinderen kunnen een introductieduik nemen onder begeleiding van Haai Five of kijken naar een demo zeemeermin- of seascooterzwemmen. Ook zijn er demo’s Aqua Jump en Aquarobics!

En er is meer! Voor de allerkleinsten is er een speciale poppenkastvoorstelling van Kabouter Kees die op zwemles gaat. En je maakt kans op een gratis zwem ABC als je meedoet aan onze waterchallenge! Zien wij jou ook bij onze stand? We staan op de Westerkade, nabij de Ballentent en de watertaxi opstapplaats! Lets Energize!

Hieronder vind je de programmering (onder voorbehoud van wijzigingen):

 

Download de Rotterdam Zwemt app