Wilt u optimaal gebruik maken van onze diensten download dan hieronder onze mobiele app.

Nu niet, ga naar de website.
Waar kan ik zwemmen?

Wereldhavendagen 2018

WIN! Tijdens de Wereldhavendagen een gratis zwem ABC bij de Rotterdamse Zwembaden.

Kom naar de wereldhavendagen, doe mee met onze waterchallenge en maak kans op een zwem ABC in een Rotterdams zwembad naar keuze.

Op 7, 8 en 9 september vindt alweer de 41e editie van de Wereldhavendagen plaats en het belooft weer een groot festijn te worden! Ook wij zijn van de partij. En wat extra leuk is…wij organiseren een grote winactie, met als hoofdprijs een gratis zwem ABC.  Dat is nog eens mooi, gratis je zwemdiploma’s. Dat komt van pas in havenstad Rotterdam!
Kom langs en maak kans op die mooie prijs.

Energize yourself op de Wereldhavendagen
Dit jaar is het thema Energize. De haven heeft een cruciale rol voor Nederland, maar ook een voorbeeldrol in de wereld. Daarom stoppen we niet alleen al onze energie in de haven, maar halen daar ook steeds meer duurzame energie uit. Tijdens de Wereldhavendagen kun je niet alleen zien hoe duurzaam en actief de haven is, maar krijg je natuurlijk ook gewoon veel energie, van het mooie programma op en rond het water.

Ook in onze zwembaden ben je welkom voor energieke activiteiten. Bovendien krijg je al gelijk energie van zwemmen! Het is gezond, ontspannend en goed voor de algehele conditie. In onze stand informeren wij graag iedereen over de mogelijkheden in de 15 Rotterdamse zwembaden, maar dat is niet alles… Dit jaar hebben wij ervoor gezorgd dat er een echt zwembad staat! Kinderen kunnen een introductieduik nemen onder begeleiding van Haai Five of kijken naar een demo zeemeermin- of seascooterzwemmen. Ook zijn er demo’s Aqua Jump en Aquarobics!

En er is meer! Voor de allerkleinsten is er een speciale poppenkastvoorstelling van Kabouter Kees die op zwemles gaat. En dus die mooie prijs, het gratis zwem ABC als je meedoet aan onze waterchallenge! Zien wij jou ook bij onze stand?

Hieronder vind je de programmering (onder voorbehoud van wijzigingen):

We staan op de Westerkade, vlakbij de Ballentent en de watertaxi opstapplaats!

Kortingsactie

Weet je niet zeker of je liever aquajump of aquajoggen wil leren? Of wil je gewoon een keertje komen vrijzwemmen? Als je langs komt, neem dan gelijk een kortingskaartje mee. Daarmee krijg je 50% korting op één activiteit naar keuze, zoals vrijzwemmen, banenzwemmen, aquasporten, etc.

De kortingsactie is geldig tot 15 oktober 2018 in alle Rotterdamse zwembaden en alleen geldig op vrijzwemmen, banenzwemmen, groepslessen en gezinszwemmen (1 kaartje p.p.).
Zwemlessen en cursussen zijn uitgesloten.

WINACTIE, DE WINNAAR IS…

De winnaar van de gratis zwem ABC wordt bekendgemaakt op Facebook en onze website. De bekendmaking is op donderdag 13 september.

Voorwaarden winactie

 • De prijs wordt je aangeboden door de Stichting Promotie Rotterdamse Zwembaden.
 • De actie loopt van 7 t/m 9 september 2018. De winnaars worden op 13 september bekend gemaakt via onze Facebookpagina en website.
 • Door deelname aan de actie maak je kans op een compleet zwem ABC.
 • Deelnemers onder de 16 jaar moeten eerst goedkeuring van hun ouder(s)/ wettelijke vertegenwoordiger(s) vragen, voordat ze aan de actie mee mogen doen.
 • Medewerkers van de Rotterdamse zwembaden kunnen niet deelnemen aan deze actie.
 • De prijs staat op naam van de winnaar.
 • De prijs is niet inwisselbaar voor contanten of andere diensten/ producten van de Rotterdamse zwembaden.
 • Alle inzendingen zullen worden verzameld. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. De uitslag is bindend en onherroepelijk.
 • De Stichting Promotie Rotterdamse Zwembaden verwerkt de gegevens volgens haar privacy reglement.
 • De Stichting Promotie Rotterdamse Zwembaden behoudt zich het recht voor een ieder die oneigenlijk gebruik maakt van deze actie uit te sluiten van verdere deelname.
 • De Stichting Promotie Rotterdamse Zwembaden en de door haar ingeschakelde hulppersonen of derden, kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor alle uit deze actie voortvloeiende handelingen.
 • Op de actievoorwaarden is Nederlands recht van toepassing. Eventuele geschillen voortvloeiende uit de actievoorwaarden of de actie dienen te worden voorgelegd aan de bevoegde rechtbank Amsterdam.