Wilt u optimaal gebruik maken van onze diensten download dan hieronder onze mobiele app.

Nu niet, ga naar de website.
Waar kan ik zwemmen?

010 City Swim

Nog een leuk zwemevenement in de stad is 010 City Swim. Een zwemtocht van 1.5 km op zondag 2 juli door het Maritiem District van Rotterdam om geld in te zamelen voor de Daniel den Hoed Stichting tijdens het Rotterdam Water Weekend.

Parcours
Vanaf de Red Apple Marina zullen de deelnemers aan het zwemrondje in de stadsdriehoek beginnen. Het rondje gaat met de klok mee en de finish zal zijn bij Plein 1940. Er zijn onderweg meerdere uitstapmogelijkheden. Deelnemers kunnen kiezen om 500 meter, 1.000 meter of het gehele zwemparcours van 1.500 meter te zwemmen. 010 City Swim transporteert de tassen naar de door deelnemers opgegeven stopplaats.

Daniel den Hoed Stichting
Eén op de drie mensen krijgt kanker. Jaarlijks overlijden in ons land meer dan 43.000 mensen aan kanker. Elk uur komen er meer dan 10 gevallen van kanker bij. Daar moeten we wat aan doen!

De Daniel den Hoed Stichting haalt geld op voor baanbrekend wetenschappelijk onderzoek in het Erasmus MC Kanker Instituut: het grootste kankercentrum van Nederland! Wetenschappelijk onderzoek zorgt ervoor dat steeds meer mensen kanker overleven en de kwaliteit van leven van patiënten met kanker verbetert. We hebben al veel bereikt, maar er is nóg meer onderzoek en apparatuur nodig om bij iedere patiënt het maximale behandelresultaat te krijgen.

Naast zwemmen in de 010 City Swim, kun je ook een eigen actie starten om geld in te zamelen. Met jouw actie of met een actie met jouw bedrijf steun je baanbrekend onderzoek en de aanschaf van geavanceerde apparatuur. Samen maken we kanker kansloos!

Wedstrijdinformatie
Het evenement vindt plaats op zondag 2 juli om 13.00 uur

Deelnemers zwemmen in eigen tempo het parcours van 500, 1.000 of 1.500 meter.
Bedrijven kunnen als team deelnemen aan de 010 City Swim.

Voor de jeugd gelden de volgende leeftijden:
Kinderen van 8 t/m 12 jaar in het bezit van zwemdiploma’s A en B kunnen deelnemen aan de zwemtocht over 250 meter.
Kinderen van 13 t/m 15 jaar in het bezit van zwemdiploma’s A en B kunnen deelnemen aan de zwemtocht over 500 meter.
Kinderen vanaf 16 jaar kunnen deelnemen aan de 010 City Swim over een afstand van 1.5 km.

Inschrijving
De inschrijving is geopend en sluit twee weken voor het evenement.

Meer informatie: www.010cityswim.nl

010_swim_experience

Download de Rotterdam Zwemt app