Wilt u optimaal gebruik maken van onze diensten download dan hieronder onze mobiele app.

Nu niet, ga naar de website.
Waar kan ik zwemmen?

Agenda

Cursus Technisch Lego - Bricks Challenge

vrijdag 10 mei 2019 Recreatiecentrum Oostervant
Op 10 mei start bij ons weer de cursus Bricks Challenge, die wordt gegeven door Young Engineers Rotterdam. Het is de ideale manier om kinderen kennis te laten maken met de werelden van techniek en wetenschap. Het thema van deze serie lessen is Voertuigen!

De cursus is voor kinderen van 6* t/m 11 jaar. Zij gaan negen weken aan de slag onder begeleiding van Young Engineers. De kinderen kunnen hun creativiteit wekelijks inzetten op vrijdag van 15.30 tot 16.45 uur.

*kinderen van 6 jaar kunnen deelnemen als zij al in groep 3 zitten, de cursus kan voor deze leeftijd best pittig zijn.

De cursus vindt plaats op de volgende data:
 • 10 mei
 • 17 mei
 • 24 mei
 • 31 mei
 • 7 juni
 • 14 juni
 • 21 juni
 • 28 juni
 • 5 juli
De cursus kost slechts € 135,-.

Je kunt je hier inschrijven voor de cursus. Lees je graag nog meer informatie over de cursus Bricks Challenge? Bekijk dan de website van Young Engineers.

Buitenbad vanaf 31 mei weer geopend!

vrijdag 31 mei 2019 Van Maanenbad
Al jaren is ons buitenbad een druk bezocht bad in de mooie en warmere periodes van het jaar. In 2019 gaat ons prachtig buitenbad weer voor jou open! 

Vanaf 31 mei tot 1 september ben je welkom in het buitenbad, om weer spetterende herinneringen te maken.

Bekijk 
hier meer info over de openingstijden en tarieven.

Let op: uitval activiteiten.

zaterdag 15 jun 2019 Recreatiecentrum Oostervant
Vanwege het proef- en diplomazwemmen op zaterdag 15 en 22 juni vervallen de volgende activiteiten:
 
Moeder en Kindzwemmen 13.30 - 15.00 uur
Zwemles voor dames 15.15 - 15.45 uur
   
Op zaterdag 29 juni ben je weer van harte welkom om aan deze activiteiten deel te nemen.

Op vrijdag 21 juni komt het banenzwemmen te vervallen van 14.00 tot 15.30 uur vanwege de 11-stedenzwemtocht. Zwem jij ook mee voor het goede doel? 

Kijk- en meezwemweek tijdens de zwemlessen

maandag 17 jun 2019 Recreatiecentrum Zevenkampse Ring
Van maandag 17 t/m zaterdag 22 juni is het kijk- en meezwemweek tijdens onze zwemlessen.

Tijdens de kijk- en meezwemweek kan je van dichtbij ervaren hoe de zwemles van je zoon, dochter, kleinkind, neefje of nichtje, etc. verloopt. Altijd leuk om te zien! Ook bieden wij ouders de mogelijkheid om mee te zwemmen (1 ouder per kind).

Vergeet je je camera niet? Ook kan je de zwemonderwijzer tijdens de laatste 5 minuten van de zwemles persoonlijke vragen stellen voor tips en adviezen.

Wel willen wij iedereen vriendelijk doch dringend verzoeken de zwemzaal niet met straatschoenen te betreden. Je kunt bij onze receptie speciale overschoentjes kopen. Graag ook de kinderen, die komen kijken niet rond laten lopen op de zwemzaal vanwege de veiligheid.

Namens ons zwemlesteam wensen wij je veel plezier en bedankt voor je medewerking!

Themadag Baby- en Peuterzwemmen

dinsdag 18 jun 2019 Recreatiecentrum Zevenkampse Ring

Op dinsdag 18 juni organiseren wij weer een speciale themadag tijdens het Baby- en Peuterzwemmen met een bijzondere gast! Doe mee met leuke opdrachten en -spelletjes en er is nog meer! Onze gast komt ook langs in het zwembad voor een meet & greet.

Na afloop van het zwemmen kunnen de kinderen voor slechts 1,- een lekkere pannenkoek eten in onze brasserie samen met onze speciale gast.

We maken er een leuke ochtend van met alle kinderen, papa’s, mama’s, opa’s en oma’s! Kom jij ook gezellig met jouw baby of peuter zwemmen?

Iedereen is welkom van 09.30 tot 11.00 uur!

De Baby- en Peuterlessen gaan ook gewoon door.
 

Baby's van 0 tot 12 maanden 09.45 – 10.00 uur
Baby's van 12 tot 24 maanden 10.00 – 10.20 uur
Baby's/Peuters van 12 tot 4 jaar 10.20 – 10.40 uur

11-stedenzwemtocht

vrijdag 21 jun 2019 Oostelijk Zwembad

Zwem mee met Maarten tijdens de 11-stedenzwemtocht


Maarten van der Weijden zwemt op vrijdag 21 juni opnieuw de 11-stedentocht. Doe mee en help Maarten om geld in te zamelen voor kankeronderzoek! Meezwemmen kan dit keer ook in ons zwembad. 

Maarten, zelf ex-kankerpatiënt, wil met zijn Maarten van der Weijden Foundation zoveel mogelijk geld inzamelen voor kankeronderzoek. Want onderzoek blijft hard nodig om het leven van voormalig, huidige en toekomstige kankerpatiënten te verbeteren.

11-honderd meter zwemmen
Steun Maarten en zwem mee. In plaats van het blok banenzwemmen organiseren we deze dag tussen 18:30 en 19:30 uur onze eigen 11-stedenzwemtocht in het zwembad. Het is de bedoeling dat alle deelnemers 11-honderd meter (44 banen) zwemmen. 

Een prestatie door jou voor kankerpatiënten
Zwem je mee? Deelname kost 11 euro. Normaal gesproken betaal je bij ons € 5,10 voor een toegangskaartje. Het verschil van € 5,90 doneren wij aan de Maarten van der Weijden Foundation. Zo helpen wij Maarten om geld in te zamelen voor kankeronderzoek!

Doe als Maarten
Doe als Maarten en kom van tevoren trainen in ons zwembad. Klik hier voor de tijden van het banenzwemmen.  
Schrijf je direct in bij onze receptie voor dit evenement en maak gebruik van onze mooie aanbieding: koop een 11-rittenkaart voor slechts € 11,-. en kom de komende weken nog even oefenen voor slechts € 1,- per keer!

Jij bent er toch ook bij?

Extra sponsorgeld ophalen
Enthousiast? Via de sponsorpagina kun je je ook laten sponsoren voor jouw prestatie door vrienden, kennissen, collega’s en klasgenoten. Het geld gaat naar de Maarten van der Weijden Foundation.

Klik hier om meer te lezen over de Elfstedenzwemtocht of om vanaf het droge een donatie te doen. 

11-stedenzwemtocht tijdens Seniorenzwemmen

vrijdag 21 jun 2019 Recreatiecentrum Zevenkampse Ring

Maarten van der Weijden zwemt op vrijdag 21 juni opnieuw de 11-stedentocht. Tijdens het seniorenzwemmen kun jij ook meezwemmen met een tocht langs de 11 Friese steden en Maarten van der Weijden helpen om geld in te zamelen voor kankeronderzoek!

Maarten, zelf ex-kankerpatiënt, wil met zijn Maarten van der Weijden Foundation zoveel mogelijk geld inzamelen voor kankeronderzoek. Want onderzoek blijft hard nodig om het leven van voormalig, huidige en toekomstige kankerpatiënten te verbeteren.

50% van elk verkochte kaartje zal worden gedoneerd aan het goede doel. Zwem jij mee? 

11-STEDENZWEMTOCHT

vrijdag 21 jun 2019 Recreatiecentrum Oostervant
Maarten van der Weijden zwemt op vrijdag 21 juni opnieuw de 11-stedenzwemtocht. Ook in Oostervant zetten wij ons in om met zoveel mogelijk mensen, jong en oud, met Maarten mee te zwemmen.
 
In plaats van het blok banenzwemmen organiseren we deze dag vanaf 14.00 uur onze eigen 11-stedenzwemtocht in het zwembad. Het is de bedoeling dat alle deelnemers 11-honderd meter (44 banen) zwemmen. Jongere deelnemers onder de 12 jaar zwemmen 11 banen. 
 
De deelnamekosten bedragen € 11,-. Normaal gesproken betaal je bij ons € 5,10 voor een toegangskaartje. Het verschil van € 5,90 doneren wij aan de Maarten van der Weijden Foundation. Zo helpen wij Maarten om geld in te zamelen voor kankeronderzoek!
 
Schrijf je direct in bij onze receptie voor dit evenement en maak gebruik van onze mooie aanbieding: koop een 11-rittenkaart voor slechts € 11,-. en kom de komende weken nog even oefenen voor slechts € 1,- per keer!

Jij bent er toch ook bij?

Klik hier om meer te lezen over de Elfstedenzwemtocht of om te doneren.

Baby en peuter diplomazwemmen

vrijdag 28 jun 2019 Oostelijk Zwembad
Op vrijdag 28 juni vindt van 13.00 tot 14.30 uur het baby en peuter diplomazwemmen plaats.

Het diplomazwemmen is geheel vrijblijvend en vindt plaats tijdens de reguliere les. Tijdens het diplomazwemmen zijn alle fans van harte welkom, dus nodig gezellig opa’s, oma’s, tantes, ooms etc. uit.

Als jouw zoon of dochter niet meedoet met het diplomazwemmen, kun je gewoon de les volgen.

Je kunt je vooraf inschrijven bij onze receptie. De kosten voor het diplomazwemmen bedragen € 11,00 per kind en dienen bij inschrijving direct te worden voldaan. Het inschrijfformulier is op te halen bij de zwemonderwijzer.

Vrijdag 13.00 – 13.45 uur 0 tot 2 jaar
Vrijdag 13.45 – 14.30 uur 2 tot 4 jaar

 Zorg ervoor dat jullie op de dag zelf 10 minuten voor aanvang aanwezig zijn.

Pool Party voor groep 8

vrijdag 5 jul 2019 Recreatiecentrum Zevenkampse Ring

Speciaal voor alle leerlingen uit groep 8 organiseren wij een gave Pool Party op vrijdag 5 juli van 20.00 tot 22.00 uur. Kom gezellig zwemmen en chillen met jouw klasgenoten en sluit jouw basisschoolperiode op een spetterende manier af!

De Aquaglide Challenge ligt ook in het water, dus dubbel feest.

Doe mee met de klassenfotochallenge
De klas met de leukste en meeste originele klassenfoto ontvangt gratis toegang voor de hele klas! Insturen van de foto kan naar: receptiezevenkamp@sportfondsen.nl onder vermelding van Pool Party groep 8, naam school en gegevens contactpersoon.

Kaarten zijn vooraf te koop via de webshop voor: € 5,-
Op de dag zelf kosten de kaarten: € 6,-
Kaarten zijn inclusief een lekker (groenten)frietje.

Ouders zijn alleen welkom in de brasserie, Een zwemdiploma is dus verplicht!

BE THERE!

#poolparty #aquaglide

Holiday Summer Disco

vrijdag 5 jul 2019 Recreatiecentrum Oostervant
Speciaal voor kinderen tot 12 jaar organiseren wij de leukste disco’s. Op vrijdag 5 juli is het weer tijd voor onze Holiday Summer Disco!
 
Tussen 18.30 en 20.30 uur kunnen kinderen zwemmen en dansen op de leukste muziek. DJ Dennis zorgt voor het licht en geluid! Bovendien serveren wij een frietje met lekkere limonade tijdens de Holiday Summer Disco. Extra feest dus!

Kaartjes zijn (vooraf) te koop voor slechts € 7,70 per persoon, inclusief patat en limonade. Koop jouw kaartje nu alvast in onze webshop je betaalt dan € 6,55.

Met wie neem jij een duik of dans jij de flos?

Je kunt tijdens deze avond ook een kinderfeest organiseren met het speciale Vip arrangement voor slechts
€ 11,00 p.p. bestaande uit:
 • persoonlijke ontvangst
 • als eerste naar binnen in het zwembad
 • een heerlijke hippomeal
 • gereserveerde tafel in het zwembad
 • aparte kleedkamer

Vanaf 8 kinderen (inclusief jarige) is de jarige gratis!

Kinderen onder de 6 jaar zonder zwemdiploma hebben uitsluitend toegang onder begeleiding van een betalende, meezwemmende volwassene. Bekijk hier de flyer.

Zomerrooster

zaterdag 20 jul 2019 Van Maanenbad
Tijdens de zomervakantie draait ons zwembad volgens een aangepast rooster. 

Bekijk het rooster voor de zomerdagen hier en kom lekker spetteren! 

Privé zwemles in de zomervakantie

maandag 22 jul 2019 Oostelijk Zwembad

Zwemvaardiger de zomer in
Uit ervaring weten wij dat kinderen veel baat hebben om tijdens de zomer door te gaan met zwemlessen. De vaardigheden blijven op peil en er zit geen 'pauze' in het leerproces. Wij bieden daarom de mogelijkheid om in de zomervakantie verder te leren zwemmen door het volgen van privé zwemles.

De lessen kunnen gevolgd worden op:

Maandag 09.30 - 12.00 uur
Dinsdag 09.00 - 12.00 uur
Woensdag 09.00 - 12.00 uur
Vrijdag 09.00 - 12.00 uur
   

Tijdens de privé zwemles krijgt jouw zoon of dochter 1 op 1 les, dus 1 leerling per leerkracht. De lessen duren 30 minuten.

De kosten voor de privé zwemles bedragen € 37,90 per les.

Interesse?
Meer weten over de privé zwemles of tijden? Vul onderstaand formulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Vragen?
Twijfel je of privé zwemles een goede keuze is voor jouw kind? Tip: vraag advies aan de zwemonderwijzer of neem contact op met onze receptie: 010-413 64 44

Inschrijven is verplicht en de kosten dienen bij inschrijving direct voldaan te worden.

Privé zwemles in zomervakantie

maandag 22 jul 2019 Recreatiecentrum Zevenkampse Ring

De zomervakantie komt eraan! In de zomer brengen we onze vrije tijd vaak door in en rond het water. Het is daarom belangrijk dat kinderen goed kunnen zwemmen. Wat te doen als je kind het Zwem-ABC nog niet compleet heeft? Goed nieuws: speciaal voor die kinderen organiseren wij ook deze zomer weer privé zwemlessen!

Zwemvaardiger de zomer in
In de zomervakantie van maandag 22 juli t/m zondag 1 september 2019 bieden wij privé zwemlessen aan met garantie op het A-diploma!
 
De privé lessen zien er als volgt uit:

 • 1 uur zwemles per dag
 • Eén op één les
 • Onder begeleiding van een zwemonderwijzer
 • 5 dagen in de week
 

Na 3 weken privéles heeft jouw kind garantie op een zwemdiploma A! Ook voor het B- en C-diploma mogelijk.
Ook bij een lesperiode van 1 of 2 weken hanteren wij garantiebepalingen. Informeer hiernaar bij onze receptie.
De garantie geldt ook bij zwemles voor volwassenen.

Interesse of vragen?
Meer weten over de privé zwemles? Vul onderstaand formulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Twijfel je of zomerzwemles een goede keuze is voor jouw kind? Tip: vraag advies aan de zwemonderwijzer of neem contact op met onze receptie: 010 – 4552800.

Er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. 

Spoedcursus privé zwemles in de zomervakantie

maandag 22 jul 2019 Recreatiecentrum Oostervant
De zomervakantie komt eraan! In de zomer brengen we onze vrije tijd vaak door in en rond het water. Het is daarom belangrijk dat kinderen goed kunnen zwemmen. Wat te doen als je kind het Zwem-ABC nog niet compleet heeft? Goed nieuws: speciaal voor die kinderen én ook voor volwassenen, organiseren wij ook deze zomer weer privé zwemlessen!

Zwemvaardiger de zomer in
Uit ervaring weten wij dat kinderen veel baat hebben om tijdens de zomer door te gaan met zwemlessen. De vaardigheden blijven op peil en er zit geen 'pauze' in het leerproces. Wij bieden daarom de mogelijkheid om in de zomervakantie verder te leren zwemmen door het volgen van privé zwemles.

Je zoon of dochter of jijzelf krijgt 1 uur les per keer. De les is 1:1, dus 1 instructeur per kind/ volwassene. De lessen vinden plaats volgens onderstaande tijden en doorstroming naar de particuliere zwemles behoort tot de mogelijkheden. Afname per les is mogelijk.

De tijden zijn:
Maandag 08.45 - 09.45 uur
Woensdag 11.00 - 12.00 uur
Donderdag 09.00 - 10.00 uur
Vrijdag 11.00 - 12.00 uur
   
De kosten bedragen € 72,00 per persoon per les.

Interesse?
Meer weten over de privé zwemles of tijden? Vul onderstaand formulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Vragen?
Twijfel je of privé zwemles een goede keuze is voor jouw kind of jezelf? Tip: vraag advies aan de zwemonderwijzer of neem contact op met onze receptie: 010-4772100.

Afsluiting seizoen met Hondenzwemmen

zondag 1 sep 2019 zwembad Hoek van Holland

De afsluiting van het seizoen eindigt traditiegetrouw met het Hondenzwemmen.
Dit jaar op zondag 1 sept.
Iedereen met een hond is dan welkom in dit laatste uurtje.
Voor elke hond (en baasje) is er een lekkere snack.
Om 16.00 uur gaan de hekken open, om 17.00 uur is het seizoen weer voorbij en sluiten de poorten voor de winter.
Entree voor de hond € 3,00 ( de baasjes mogen gratis mee)