Wilt u optimaal gebruik maken van onze diensten download dan hieronder onze mobiele app.

Nu niet, ga naar de website.
Waar kan ik zwemmen?

Download de
Rotterdam Zwemt app

Wanneer kan ik vrij zwemmen, is het zwembad open met Pasen, welke activiteiten zijn er en wat kost het?
De antwoorden op deze vragen vind je allemaal in de Rotterdam Zwemt app; de app met àlle informatie over àlle zwembaden in Rotterdam.

Download de Rotterdam Zwemt app

De Rotterdam Zwemt app is gratis en heeft handige informatie over de 15 Rotterdamse zwembaden. Zwemmen is leuk en er zit altijd wel een zwembad bij jou in de buurt. Download de app, kies je eigen zwembad en blijf op de hoogte van alles wat er in jouw zwembad afspeelt. Wil je informatie over een ander zwembad? Log dan uit en kies het andere bad. Vervolgens kun je tussen de baden switchen.

Je vindt in de app de openingstijden, maar ook tarieven, tips, activiteiten, enzovoorts. Ook houdt de app je op de hoogte van evenementen en het laatste nieuws.

Zwemlessen

Een mooie extra is dat je met de Rotterdam Zwemt app ook direct kunt zien wat de vorderingen van de zwemles zijn van je kind(eren) door het leerlingvolgsysteem. Met behulp van smileys kun je zien of je kind nog niet, al redelijk of helemaal voldoet aan de eisen van de lesgroep waar hij of zij in zit. Vanwege de huidige situatie door het coronavirus is het mogelijk dat het leerlingvolgsysteem niet meer klopt. Vraag hier naar bij het zwembad.

Mis niks!

Zet je pushberichten aan! Zo mis je geen meldingen over activiteiten of wijzigingen.

 

app-store-174

google-play-174