Van Maanenbad

Het Van Maanenbad, ook wel bekend als Sportfondsen Rotterdam Noord, is misschien wel het bekendste zwembad in Rotterdam. Ons binnenbad is vooral geschikt voor banenzwemmen. Verwacht hier geen ‘toeters en bellen’ zoals glijbanen. Je kunt tijdens het zwemmen wel (gratis) gebruik maken van het stoombad en de snelbruiner. Ons buitenbad is een unieke plek. Midden in de hectiek van de stad vind je hier een oase waar je kunt genieten van zon en water.

Van Maanenstraat 8
3038 CZ Rotterdam

tel.: 010-466 25 80
e-mail: rotterdam.noord@sportfondsen.nl
website: www.vanmaanenbad.nl
facebook_logo

  • 3 kleedkamers
  • 9 toiletten
  • 20 douches
  • Horeca aanwezig
  • Tribune aanwezig
  • Wedstrijdbad, instructiebad, buitenbad met peuterbad en ligweide, stoombad, zonnebank, fitnessruimte, vergaderruimte, buitenschoolse opvang
  • Parkeergelegenheid aanwezig (betaald)

Leren zwemmen is in ons waterrijke land heel belangrijk. Wij wonen in de buurt van water en zoeken het graag op in zwembaden, recreatieplassen of de zee. Als jouw kind goed kan zwemmen, is dat een zorg minder. Leer jouw kind daarom zwemmen volgens het zwem-ABC.

A is aanleren, B is beter worden en C is complete zwemvaardigheid. De zwemdiploma’s A en B zijn noodzakelijke tussenstapjes, maar alleen met het complete zwem-ABC diploma op zak kan een kind op verantwoorde wijze in, om en op het water spelen.

Het complete zwem-ABC staat voor een kindvriendelijke manier om te leren zwemmen. Hoewel zwemveiligheid een prominente rol speelt, leert jouw kind dat zwemmen leuk is. Spelenderwijs krijgen ze de zwemvaardigheden onder de knie en genieten ze van het water.

Lees hier meer over onze zwemlessen.

Zwem-ABC met 90 lessen garantie!
Ieder kind leert in zijn of haar eigen tempo. Wij gaan er vanuit
dat een kind via onze lesmethoden er ongeveer 90 lessen over doet om het complete zwem-ABC te halen. Wij bieden jou de garantie dat voor kinderen in 90 zwemlessen het zwem-ABC halen. Zo niet dan zijn de lessen vanaf de 90e les, afhankelijk van de voorwaarden, voor onze rekening.  Je weet waar je aan toe bent. Jouw kind is zwemveilig met het complete zwem-ABC: daar zit je rustig mee! Bekijk hier de voorwaarden.

Wachtlijst
Bekijk hier de wachtlijst voor onze zwemlessen.

Foto's

Contact